O fakultetu

Studiraj na jednoj od najprestižnijih ustanova u zemlji, koja po 105. put otvara vrata svojih amfiteatara, učionica, vežbaonica i laboratorija za sve zainteresovane đake i buduće studente.

Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu je jedna od najstarijih visokoobrazovnih institucija u našoj državi, i u potpunosti ispunjava sve republičke, evropske i svetske standarde obrazovanja. Proteklih decenija, uprava i nastavno osoblje fakulteta posvećeni su inovacijama u nastavi i nastavnom procesu, a sam fakultet, pored svojih osam instituta, doprinosi razvoju agrarne oblasti sarađujući sa vodećim domaćim i svetskim kompanijama i institucijama.

7 Studijskih programa
8 Instituta
9 Odseka
11 Amfiteatara
86 Laboratorija
289 Kabineta
540 Računara
67634 Knjiga
studentski zivot img1 x2
studentski zivot img2 x2
studentski zivot img3 x2

Studentski život na obali Dunava

Zgrada u kojoj se Poljoprivredni fakultet nalazi već 90 godina smeštena je u samom centru Zemuna, u blizini Zemunskog parka i Dunava.

Nekada je glavni simbol zemunskog studentskog života bio klub “Fest” koji se nalazi u neposrednoj blizini fakulteta. Danas, renovirano gradsko jezgro odiše srednjoevropskim duhom.

U pauzama između predavanja i vežbi, studenti pronalaze okrepljenje u brojnim lokalnim kafićima, na šetalištu pored reke ili na Gardošu, glavnom vidikovcu Zemuna.

I Beograd i Zemun su gradovi bogate istorije i žive kulturne scene, sa brojnim povlasticama sa studente, a na raspolaganju je i 300 mesta u studentskim domovima.

studentski zivot img5 x2
studentski zivot img4 x2
studentski zivot img8 x2
studentski zivot img7 x2
studentski zivot img6 x2

Želiš da upišeš poljoprivredni fakultet?

Saznaj kroz koje sve korake moraš da prođeš da bi postao naš student i šta ti je sve potrebno od dokumenata.

Imaš dodatnih pitanja?

U tom slučaju, najbolje je da nas pozoveš, ili da nam pošalješ mejl